15/5/09

ecoffe







Diseño de identidad, ilustraciones y packaging para café ecológico de sabores. Realizado en el seminario "El envase" del Título Propio en Diseño Creativo. Cada personaje representa un sabor añadido al café: vainilla, canela y cacao.

9 comentarios:

  1. Com ja et vaig dir pel feisbuck, m'han agradat molt les imatges del pots de café, i també la resta de il·lustracions que ultimament estas fent. Que sapigues que et tinc com a referència jajaja. continua així elisa, i ara vaig a ficar-te en seguiment.

    Un besset!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gracies Abel, a mi també m'agraden les que fas ultimament a la moleskine!

    El que estic esperant es a la serie del cotxe...

    un bes!

    ResponderEliminar
  3. Eliii no te ralles ni t'agovies perquè encara que sigues un poc friqui i estigues tot el dia cara al pc eres la millor!! entregues el 100% en cada treball i tens idees propies, no esperes a vore el projecte de ninguper per a saber que fer, eres decidida i sobretot constant aixi qe tranquila que segur que ho aconsegueixes i així jo podre seguir critican-te uns quans treballs mes, jaja!!! Confie en tu!!
    molts bessets!

    ResponderEliminar
  4. No sé si el café serà bo però jo compraria els potets per lo dolcets que són els disenys,la sutilitat de l'imatge,una cosa alegre visual. Donen ganes de possar un ecoffe en tu vida. Treballes amb molta dedicació, ánim. I una cervesa clar.

    ResponderEliminar
  5. Moltes gracies xics. Andrea , jo encantada de rebre les teues crítiques, espere que en siguen moltes més, perque tinc alguns treballs entre mans..

    Toni, si algun dia es converteixen en realitat et regalaré un pack. (I una cervesa)

    ResponderEliminar
  6. Muy chulos los envases y la bolsa! da ganas de probarlos...

    ResponderEliminar
  7. wow sembra che tu abbia pensato alla mia azienda :-)

    www.ecoffe.it

    ResponderEliminar